891 db recept találat. Elértél a lista aljára.
A jól elkészített rizottó gasztronómiai élmény! Az étel különlegessége a gomba pirításában rejlik. Parmezánnal gazdagítva laktató, nem hiányzik hozzá a hús.
10 + 45 perc
közepes
4 főre
~469 kCal / adag
Rizs helyett készíthetjük gersliből (árpagyöngy) is, így többször is újra lehet melegíteni az ételt.
Ízesítéshez használhatunk friss kakukkfüvet, az remekül passzol a gombához.
A rizottó készítéséhez mindenképpen kerek szemű rizst válasszunk, mert ezeknek magasabb a keményítőtartalma, így lesz a rizottónk lágy és krémes.
Parmezán sajt helyett tejérzékenység esetén válasszunk növényi sajtot.
TOVÁBBI RECEPTEK |
891 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció