„Irány a természet” csupa zöld szendvics

Ha irány a természet, akkor vigyünk magunkkal csupa zöld szendvicset, ami nemcsak illik a kiránduláshoz, de könnyen csomagolható és nagyon finom is.

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~ 510 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 2 zöld kaliforniai paprika
  • 1 avokádó
  • kigyóuborka
  • cheddar sajt

Elkészítés

  1. Felhevített teflonserpenyőben pár perc alatt pirítsuk meg a piták mindkét oldalát.
  2. Tegyük aprítógépbe a friss petrezselymet, spenótot, fokhagymát és a Vénuszt, majd pürésítsük le. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  3. Vágjunk zsebeket a pitába, kenjük meg belülről a zöld krémmel, majd töltsük meg a vékony csíkokra vágott sajttal, uborkával, paprikával, és avokádóval.
  4. Csomagoljuk!


Elkészítési tipp

A petrezselymes krémet bármilyen más zöldfűszerrel feldobhatjuk, például oregánóval vagy bazsalikommal. 


Tegyünk a szendvicsbe főtt tojást, azzal még laktatóbb lesz.


A pitát elkészíthetjük otthon is! http://www.venusz.hu/recept/473/

Vénusz 100% napraforgó-étolaj

A Vénusz 100% napraforgó-étolajokhoz kizárólag gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amit aztán egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk és szűrünk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

712 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Irány a természet” csupa zöld szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felhevített teflonserpenyőben pár perc alatt pirítsuk meg a piták mindkét oldalát.
  2. Tegyük aprítógépbe a friss petrezselymet, spenótot, fokhagymát és a Vénuszt, majd pürésítsük le. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  3. Vágjunk zsebeket a pitába, kenjük meg belülről a zöld krémmel, majd töltsük meg a vékony csíkokra vágott sajttal, uborkával, paprikával, és avokádóval.
  4. Csomagoljuk!



Elkészítési tipp

A petrezselymes krémet bármilyen más zöldfűszerrel feldobhatjuk, például oregánóval vagy bazsalikommal. 


Tegyünk a szendvicsbe főtt tojást, azzal még laktatóbb lesz.


A pitát elkészíthetjük otthon is! http://www.venusz.hu/recept/473/