“Drukkolunk” “BLT szendvics

Az első dolgozatokhoz és felelésekhez anya buzdítására is szükség van. Ez a BLT szendó meghozza majd a bátorságot!
Elő- és elkészítési idő

15 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~ 490 Kcal/adag

Allergének

Glutén

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Teflonserpenyőben, néha forgatva süssük ropogósra a bacon szeleteket.
  2. Vágjuk ketté a bagettet, és kenjük meg ízlés szerint a Vénusz kenőmargarinnal.
  3. Helyezzük rá a bacon szeleteket, majd a megmosott salátaleveleket, és a szeletekre vágott paradicsomot.
  4. Már csomagolhatjuk is.


Elkészítési tipp

Tegyünk bele egy kis sajtot, szeletelve.

Készíthetjük gluténmentes bagettből is érzékenyeknek.

Próbáljuk ki olyan sült paradicsommal, amit a baconnel együtt sütünk.

Vénusz Immuno margarin

Vénusz D-vitamin a csontok és fogak egészségéért

A D-vitamin tartalmának köszönhetően, rendszeres és változatos étrend részeként hozzájárul a csontok és fogak egészségéhez. Fogyassza az egészséges, aktív életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

656 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Drukkolunk” “BLT szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Teflonserpenyőben, néha forgatva süssük ropogósra a bacon szeleteket.
  2. Vágjuk ketté a bagettet, és kenjük meg ízlés szerint a Vénusz kenőmargarinnal.
  3. Helyezzük rá a bacon szeleteket, majd a megmosott salátaleveleket, és a szeletekre vágott paradicsomot.
  4. Már csomagolhatjuk is.



Elkészítési tipp

Tegyünk bele egy kis sajtot, szeletelve.

Készíthetjük gluténmentes bagettből is érzékenyeknek.

Próbáljuk ki olyan sült paradicsommal, amit a baconnel együtt sütünk.