“Ügyes legyél ma” Hússalátás szendvics

Igazán kiadós ez a szendvics. Kifejezetten a gyerekek segítségére lehet, ha sokat sportolnak vagy nagyobb megmérettetés vár rájuk a suliban.

Elő- és elkészítési idő

20 + 10 perc

Nehézségi szint

közepes

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 560 Kcal/ adag

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Tisztítsuk meg a csirkemellet, majd töröljük szárazra. Vágjuk 1 cm vastag szeletekre.
  2. Hevítsünk Vénusz étolajat, majd süssük készre a csirkét 10 perc alatt. Néha forgassunk rajta. Sózzuk ízlés szerint. Ha megsült, vágódeszkán kockázzuk fel a szeleteket.
  3. Vágjuk fel a zöldségeket is ugyanakkorára, mint a húst. Keverőtálban keverjük össze a hozzávalókat a majonézzel.
  4. A félbevágott zsemléket kenjük meg a Vénusz margarinnal, majd púpozzunk rá a csirkesalátából. Tegyük rá a tetejét, és már csomagolhatjuk is.


Elkészítési tipp

Csirke helyett készíthetjük pulykából is.

Még finomabb, ha házi készítésű majonézt használunk.

Keverjünk hozzá pirított diót, úgy is nagyon finom.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

746 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Ügyes legyél ma” Hússalátás szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Tisztítsuk meg a csirkemellet, majd töröljük szárazra. Vágjuk 1 cm vastag szeletekre.
  2. Hevítsünk Vénusz étolajat, majd süssük készre a csirkét 10 perc alatt. Néha forgassunk rajta. Sózzuk ízlés szerint. Ha megsült, vágódeszkán kockázzuk fel a szeleteket.
  3. Vágjuk fel a zöldségeket is ugyanakkorára, mint a húst. Keverőtálban keverjük össze a hozzávalókat a majonézzel.
  4. A félbevágott zsemléket kenjük meg a Vénusz margarinnal, majd púpozzunk rá a csirkesalátából. Tegyük rá a tetejét, és már csomagolhatjuk is.



Elkészítési tipp

Csirke helyett készíthetjük pulykából is.

Még finomabb, ha házi készítésű majonézt használunk.

Keverjünk hozzá pirított diót, úgy is nagyon finom.