“Anyának is ez a kedvence” Szalámis szendvics

Egy régi klasszikus, amit sosem lehet megunni: a szalámis szendvics. A nyáron eltett uborkával és őszi paradicsommal igazán tökéletes.

Elő- és elkészítési idő

2 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~ 550 Kcal/adag

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felszeletelt kenyeret kenjük meg a Vénusz kenőmargarinnal.
  2. Tegyük rá a szalámit, a sajtot és a felszeletelt zöldségeket.
  3. Csomagoljuk.


Elkészítési tipp

Kovászos uborka helyett használhatunk savanyítottat is, ha azt jobban szeretik otthon.

Többféle, vékonyra szelt sajttal is finom.

Gluténmentes pékárúból készítve érzékenyek is fogyaszthatják.

Vénusz Natúr

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60% A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

891 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Anyának is ez a kedvence” Szalámis szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felszeletelt kenyeret kenjük meg a Vénusz kenőmargarinnal.
  2. Tegyük rá a szalámit, a sajtot és a felszeletelt zöldségeket.
  3. Csomagoljuk.



Elkészítési tipp

Kovászos uborka helyett használhatunk savanyítottat is, ha azt jobban szeretik otthon.

Többféle, vékonyra szelt sajttal is finom.

Gluténmentes pékárúból készítve érzékenyek is fogyaszthatják.