“Nassolni is egészséges” Kelkáposzta chips

A legnagyobb fogyókúrában segítségünkre lehet a kelkáposzta chips, ha úgy érezzük, nem bírjuk ki nasi nélkül.
Elő- és elkészítési idő

25 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~140 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 150 fokra.
  2. Szedjük leveleire a kelkáposztát, mossuk és szárítsuk meg. 
  3. Vágjuk falatnyi darabokra, és egy nagy keverőedényben forgassuk össze a Vénusz Immuno étolajjal és sóval.
  4. Tegyük egyenként sütőpapírral kibélelt tepsire. Süssük 15-20 percig, míg aranybarna színt kap. Ezután tálalhatjuk is.



Elkészítési tipp

Mártogassuk natúr joghurtba.

Készíthetünk ugyanígy chipset nagyon vékonyra szelt répából vagy céklából.

Használjunk sima só helyett sópelyhet, így még finomabb lesz a ropogós sótól.

Vénusz D-vitamin étolaj

A Vénusz D-vitamin étolajhoz gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amelyet egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

887 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Nassolni is egészséges” Kelkáposzta chips

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 150 fokra.
  2. Szedjük leveleire a kelkáposztát, mossuk és szárítsuk meg. 
  3. Vágjuk falatnyi darabokra, és egy nagy keverőedényben forgassuk össze a Vénusz Immuno étolajjal és sóval.
  4. Tegyük egyenként sütőpapírral kibélelt tepsire. Süssük 15-20 percig, míg aranybarna színt kap. Ezután tálalhatjuk is.




Elkészítési tipp

Mártogassuk natúr joghurtba.

Készíthetünk ugyanígy chipset nagyon vékonyra szelt répából vagy céklából.

Használjunk sima só helyett sópelyhet, így még finomabb lesz a ropogós sótól.