“Tavaszi Parádé” kolbászkrém

Lassan befellegzett a télnek, ünnepeljünk tavaszcsalogató szendvicskrémekkel! Ez a kolbászkrém minden szendó barátja.

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

6 fő

Kalória

~ 260 Kcal

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • só, bors

Elkészítés

  1. Hámozzuk meg a kolbászt, vágjuk nagyobb darabokra, majd tegyük konyhai aprítógépbe a többi hozzávalóval együtt.
  2. Daráljuk finomra a krémet, sózzuk ízlés szerint.
  3. Tálaljuk kedvünk szerint pékáruval, tavaszi zöldségekkel.


Elkészítési tipp

Hűtőben sokáig eláll, érdemes belőle nagyobb adagot készíteni.

Készíthetjük csípős kolbászból is, ha bírjuk és szeretjük a pikáns ízeket!

Vénusz Natúr

A Vénusz margarinokhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

719 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Tavaszi Parádé” kolbászkrém

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hámozzuk meg a kolbászt, vágjuk nagyobb darabokra, majd tegyük konyhai aprítógépbe a többi hozzávalóval együtt.
  2. Daráljuk finomra a krémet, sózzuk ízlés szerint.
  3. Tálaljuk kedvünk szerint pékáruval, tavaszi zöldségekkel.



Elkészítési tipp

Hűtőben sokáig eláll, érdemes belőle nagyobb adagot készíteni.

Készíthetjük csípős kolbászból is, ha bírjuk és szeretjük a pikáns ízeket!