“Nincsen csusza cukor nélkül” Túrós csusza cukorral

Cukorral vagy cukor nélkül? - ez itt nem kérdés. Most cukorral. 

Elő- és elkészítési idő

14 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 830 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Tegyünk fel vizet forrni kanálnyi Vénusz étolajjal, majd ha felforrt, adjuk hozzá a tésztát, és főzzük készre a csomagoláson megjelölt idő alatt. Szűrjük le.
  2. Ezalatt törjük össze a túrót egy tálban, és keverjük ki a tejfölt is.
  3. Szedjük tányérba a tésztát, szórjunk rá a túróból, adjunk hozzá a tejfölből, majd hintsük meg ízlés szerint porcukorral.

Elkészítési tipp

Túró helyett kipróbálhatjuk ricottával, azzal picit könnyedebb lesz.


Az édes-sós kedvelői piríthatnak hozzá szalonnát.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenyek kukoricalisztből készült tésztával ehetik.


Vénusz napraforgó-étolaj

Kizárólag napraforgómagból, gondos munkával előállított hazai termék, 64 éve a magyar konyha íze.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

626 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Nincsen csusza cukor nélkül” Túrós csusza cukorral

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Tegyünk fel vizet forrni kanálnyi Vénusz étolajjal, majd ha felforrt, adjuk hozzá a tésztát, és főzzük készre a csomagoláson megjelölt idő alatt. Szűrjük le.
  2. Ezalatt törjük össze a túrót egy tálban, és keverjük ki a tejfölt is.
  3. Szedjük tányérba a tésztát, szórjunk rá a túróból, adjunk hozzá a tejfölből, majd hintsük meg ízlés szerint porcukorral.

Elkészítési tipp

Túró helyett kipróbálhatjuk ricottával, azzal picit könnyedebb lesz.


Az édes-sós kedvelői piríthatnak hozzá szalonnát.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenyek kukoricalisztből készült tésztával ehetik.