“Nálunk így néz ki a bagel” Mákos bagel szalámival, spenóttal

Magok és mákos bagel: maga a szendvics mennyország. Ropogós és krémes, próbáljuk ki bátran!

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 276 Kcal

Allergének

Diófélék

Glutén

Szezámmag

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a bagelt, majd szépen kenjük meg a Vénusz magokat tartalmazó kenőmargarinjával mindkét oldalát.
  2. Helyezzük rá az összehajtott szalámi szeleteket, valamint a megmosott és megszárított spenót leveleket.
  3. Csomagoljunk mellé néhány mézédes koktél paradicsomot.

Elkészítési tipp

Ha van otthon szendvicssütőnk, picit le is piríthatjuk, úgy is csudafinom!

Bármilyen zöldséget tehetünk bele, amit megkívánunk.

Ételallergia tipp

Tehetünk rá laktózmentes sajtot is.

Vénusz Kenőmargarin Magvakkal

Az új Vénusz kenőmargarinba pirított napraforgómagot, tápláló tökmagot, valamint szezám- és lenmagot kevertünk, hogy feldobjuk a hétköznapokat.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

621 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Nálunk így néz ki a bagel” Mákos bagel szalámival, spenóttal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a bagelt, majd szépen kenjük meg a Vénusz magokat tartalmazó kenőmargarinjával mindkét oldalát.
  2. Helyezzük rá az összehajtott szalámi szeleteket, valamint a megmosott és megszárított spenót leveleket.
  3. Csomagoljunk mellé néhány mézédes koktél paradicsomot.

Elkészítési tipp

Ha van otthon szendvicssütőnk, picit le is piríthatjuk, úgy is csudafinom!

Bármilyen zöldséget tehetünk bele, amit megkívánunk.

Ételallergia tipp

Tehetünk rá laktózmentes sajtot is.