"A legjobb napjaink ezzel indulnak" buggyantott tojásos reggeli

A buggyantott tojás a finoman folyós sárgájával az egyik legfinomabb reggeli. Sonkával és magvas kenyérrel társítva nincs, aki ellen tudna állni neki!

Elő- és elkészítési idő

10 + 5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 230 Kcal

Allergének

Glutén

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Forraljunk egy liternyi vizet magas falú kis fazékban. Ahogy felforrt, keverjünk bele egy evőkanálnyi ecetet, utána pedig egy villa segítségével keverjünk örvényt a vízbe. Törjük fel a tojást, majd gyors mozdulattal pottyantsuk a belsejét az örvénybe.
  2. 3-4 perc alatt összeáll a tojás fehérje, de a sárgája még puha marad. Ekkor óvatosan szedjük ki a vízből és hagyjuk lecsöpögni.
  3. Kenjük meg ízlésünk szerinti vastagságban a magvas kenyereket Vénusz Immuno Kenőmargarinnal, majd halmozzuk rá a megmosott és leszárított rukkolát, füstölt sonkát, végül a buggyantott tojást is. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint!

Elkészítési tipp

Egyszerre csak 1 tojást készítsünk! Ha több kerül az edénybe, könnyen széteshetnek a tojások.

Rukkola helyett használhatunk más friss salátákat is.

Úgy a legfinomabb, ha a tojás sárgája szétfolyik a szendvicsen! :)

Vénusz Immuno margarin

Vénusz D-vitamin a csontok és fogak egészségéért

A D-vitamin tartalmának köszönhetően, rendszeres és változatos étrend részeként hozzájárul a csontok és fogak egészségéhez. Fogyassza az egészséges, aktív életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

657 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

"A legjobb napjaink ezzel indulnak" buggyantott tojásos reggeli

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Forraljunk egy liternyi vizet magas falú kis fazékban. Ahogy felforrt, keverjünk bele egy evőkanálnyi ecetet, utána pedig egy villa segítségével keverjünk örvényt a vízbe. Törjük fel a tojást, majd gyors mozdulattal pottyantsuk a belsejét az örvénybe.
  2. 3-4 perc alatt összeáll a tojás fehérje, de a sárgája még puha marad. Ekkor óvatosan szedjük ki a vízből és hagyjuk lecsöpögni.
  3. Kenjük meg ízlésünk szerinti vastagságban a magvas kenyereket Vénusz Immuno Kenőmargarinnal, majd halmozzuk rá a megmosott és leszárított rukkolát, füstölt sonkát, végül a buggyantott tojást is. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint!

Elkészítési tipp

Egyszerre csak 1 tojást készítsünk! Ha több kerül az edénybe, könnyen széteshetnek a tojások.

Rukkola helyett használhatunk más friss salátákat is.

Úgy a legfinomabb, ha a tojás sárgája szétfolyik a szendvicsen! :)