A cookie-k („sütik”) - a továbbiakban: süti vagy cookie - kis méretű adatcsomagok, amelyeket az Ön böngészője ment el, amikor a weboldalakat, köztük a www.venusz.hu honlapot - a továbbiakban: Honlap - látogatja.
A sütiket a weboldalak általában a felhasználói élmény javítására használják oly módon, hogy a weboldal vagy kizárólag a látogatás idejére (“Munkamenet” sütik, amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek) vagy ismételt látogatások során (“Tartós” sütik) „megjegyzi” a felhasználót.
A jelen Cookie (süti) tájékoztató azt ismerteti, hogy a www.venusz.hu honlapon milyen sütiket használunk és Önnek, mint a honlap használójának milyen lehetőségei vannak a sütik beállításával kapcsoltosan.
Tájékoztatjuk, hogy a cookie-kat nem használjuk az Ön személyének közvetlen azonosítására alkalmas információk tárolására. Amennyiben személyes adatoknak minősülő adatokat kezelünk, ezt az Adatvédelmi tájékoztatónkkal összhangban tesszük.
Lehetnek olyan esetek, amikor harmadik fél cookie-ját használjuk. Kérjük, hogy harmadik fél sütijei tekintetében a harmadik félnél tájékozódjanak az adatkezeléssel kapcsolatban, ugyanis a harmadik fél adatkezelésére nincsen ráhatásunk.
A tökéletes hamburger egyben a legegyszerűbb is: marhahúson kívül nem is kell bele semmi más – ha megkérjük a hentest, minden bizonnyal még be is keveri nekünk. A szárazabb darált hús mellé szükségünk lesz némi marhafaggyúra is, ettől lesz majd jó szaftos a húspogácsa. Az ideális arány 80% hús és 20% faggyú, de ha valaki a szaftosabbat szereti, keverheti 70% hús és 30% faggyú arányúra is.
Ha a hús megvan, nincs más dolgunk mint hozzáadni 1-2 kávéskanál sót, némi őrölt borsot, majd összegyúrni finoman, és elosztani 6 egyenlő gombócra. Két tenyerünk között lapogassuk ki a gombócokat, tegyük sütőpapírra, majd pihentessük picit a hűtőben.
Sütéshez hevítsünk teflonserpenyőben kevés Vénusz étolajat, majd helyezzük bele a húspogácsákat, és közepesnél erősebb lángon süssük mindkét oldalát 1,5-2-4 percig.
Kedvünk szerint süthetjük a hambit teljesen átsültre (4 perc), közepesen átsültre (2-4 perc) és enyhén átsültre (1-2 perc) is, pusztán az időzítésen múlik minden.
Sütés után pihentessük a husikat vágódeszkán vagy tányéron további 1-2 percig!
Vénusz 100% napraforgó-étolaj
A Vénusz 100% napraforgó-étolajokhoz kizárólag gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amit aztán egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk és szűrünk.
A receptet ki is nyomtathatod
Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!
A tökéletes hamburger egyben a legegyszerűbb is: marhahúson kívül nem is kell bele semmi más – ha megkérjük a hentest, minden bizonnyal még be is keveri nekünk. A szárazabb darált hús mellé szükségünk lesz némi marhafaggyúra is, ettől lesz majd jó szaftos a húspogácsa. Az ideális arány 80% hús és 20% faggyú, de ha valaki a szaftosabbat szereti, keverheti 70% hús és 30% faggyú arányúra is.
Ha a hús megvan, nincs más dolgunk mint hozzáadni 1-2 kávéskanál sót, némi őrölt borsot, majd összegyúrni finoman, és elosztani 6 egyenlő gombócra. Két tenyerünk között lapogassuk ki a gombócokat, tegyük sütőpapírra, majd pihentessük picit a hűtőben.
Sütéshez hevítsünk teflonserpenyőben kevés Vénusz étolajat, majd helyezzük bele a húspogácsákat, és közepesnél erősebb lángon süssük mindkét oldalát 1,5-2-4 percig.
Kedvünk szerint süthetjük a hambit teljesen átsültre (4 perc), közepesen átsültre (2-4 perc) és enyhén átsültre (1-2 perc) is, pusztán az időzítésen múlik minden.
Sütés után pihentessük a husikat vágódeszkán vagy tányéron további 1-2 percig!
Nemsokára kapsz egy e-mailt, amivel aktiválni tudod majd a regisztrációdat!
Sikeres regisztráció
Sikeres hírlevél feliratkozás
Nemsokára kapsz egy e-mailt, amivel aktiválni tudod majd a hírlevél feliratkozásodat!
Biztos törölni szeretnéd a fiókod?
Így elvesznek majd az elmentett receptjeid és az összes beállításod, amelyekben az étellalergiákra figyelmeztettünk.
Sajnáljuk, ezt a funkciót csak regisztrált felhasználó érheti el.
Regisztráltál már?
Ha regisztrálsz, nemcsak elmentheted a neked tetsző recepteket, de megjegyezzük, hogy mit nem ehetsz, értesítünk az új témákról és számos funkció válik elérhetővé.
Hibabejelentés
Kapcsolat
Sikeres hírlevél feliratkozás
Sikeres hírlevél leiratkozás
Köszönjük, hogy jelezted a problémát.
Csapatunk már dolgozik a megoldáson.
Köszönjük a leveled!
Kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!
Köszönjük a leveled!
Kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!
Sikeres regisztráció