"Ez az igazi évnyitónk" tükörtojásos-sonkás pirított kenyér

Egy jó öreg klasszikus, amiért bármelyik reggel tudunk lelkesedni: sonka és tojás, az álompáros!

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 410 Kcal

Allergének

Glutén

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a bucikat, és pirítsuk őket aranybarnára a kenyérpirítóban.
  2. Forró serpenyőben hevítsünk kevés étolajat, majd üssük bele a tojásokat. Amikor megszilárdultak, fordítsuk meg őket óvatosan egy lapátkanállal, és pirítsuk meg a másik oldalukat is. Ezután zárjuk el a lángot, hagyjuk a serpenyőben kihűlni a tojásokat.
  3. Kenjük meg a bucikat a Vénusz kenőmargarinnal, helyezzük rá a sonkaszeleteket, majd a mindkét oldaláról megpirított tojásokat is.
  4. Végül tálaljuk friss rukkolával.

Elkészítési tipp

Tegyünk rá bármilyen sajtot, amit szeretünk!

A sonkát is megpiríthatjuk, ha van hozzá kedvünk.

Csomagolhatjuk is, nem folyik ki belőle a tojás.

Vénusz Omega 3&6 margarin

Omega 3&6 a normál koleszterinszint fenntartásához*

*A kedvező hatás eléréséhez szükséges, valamint a termékben, illetve annak normál adagjában megtalálható fogyasztási mennyiségekről tájékozódjon az életmod.venusz.hu oldaloln. Fogyassza az egészséges, aktív életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

657 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

"Ez az igazi évnyitónk" tükörtojásos-sonkás pirított kenyér

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a bucikat, és pirítsuk őket aranybarnára a kenyérpirítóban.
  2. Forró serpenyőben hevítsünk kevés étolajat, majd üssük bele a tojásokat. Amikor megszilárdultak, fordítsuk meg őket óvatosan egy lapátkanállal, és pirítsuk meg a másik oldalukat is. Ezután zárjuk el a lángot, hagyjuk a serpenyőben kihűlni a tojásokat.
  3. Kenjük meg a bucikat a Vénusz kenőmargarinnal, helyezzük rá a sonkaszeleteket, majd a mindkét oldaláról megpirított tojásokat is.
  4. Végül tálaljuk friss rukkolával.

Elkészítési tipp

Tegyünk rá bármilyen sajtot, amit szeretünk!

A sonkát is megpiríthatjuk, ha van hozzá kedvünk.

Csomagolhatjuk is, nem folyik ki belőle a tojás.