"Ehhez minden volt a hűtőben" omlettes szendó

Üres hűtőből királyi reggeli? Egy szelet pirítós, egy-két tojás és egy kis reszelt sajt: más nem is kell egy isteni omlettes szendóhoz!

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 390 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Készítsünk pirítóst, majd hagyjuk kicsit kihűlni. Kenjük be ízlés szerint magvas Vénusz Kenőmargarinnal.
  2. Hevítsünk teflonserpenyőben egy kanálnyi Vénusz étolajat.
  3. Verjük fel a tojásokat a tejszínnel és egy csipet sóval. Öntsük a felhevített serpenyőbe, majd készítsünk omlettet: 2-3 perc sütés után óvatosan forgassuk meg egészben a tojást, majd további 1 perc után borítsuk vágódeszkára. Hagyjuk kicsit hűlni, majd csavarjuk fel.
  4. Szórjuk meg a pirított barna kenyereket reszelt sajttal, majd helyezzük az omlettet a pirított szeletekre.




Elkészítési tipp

Használhatunk kedvünk szerinti sajtot!

Kezdjük az omlett sütését forró serpenyővel, majd vegyük vissza a hőmérsékletet.

Vénusz+ Magvas kenőmargarin

50% zsírtartalmú kenőmargarin. A Vénusz+ Magvas kenőmargarinba pirított napraforgómagot, tápláló tökmagot, valamint szezám- és lenmagot kevertünk, hogy feldobjuk a hétköznapokat. A Vénusz+ Magvas kenőmargarin omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek beviteléhez a termék fogyasztása a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként járul hozzá.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

887 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

"Ehhez minden volt a hűtőben" omlettes szendó

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Készítsünk pirítóst, majd hagyjuk kicsit kihűlni. Kenjük be ízlés szerint magvas Vénusz Kenőmargarinnal.
  2. Hevítsünk teflonserpenyőben egy kanálnyi Vénusz étolajat.
  3. Verjük fel a tojásokat a tejszínnel és egy csipet sóval. Öntsük a felhevített serpenyőbe, majd készítsünk omlettet: 2-3 perc sütés után óvatosan forgassuk meg egészben a tojást, majd további 1 perc után borítsuk vágódeszkára. Hagyjuk kicsit hűlni, majd csavarjuk fel.
  4. Szórjuk meg a pirított barna kenyereket reszelt sajttal, majd helyezzük az omlettet a pirított szeletekre.





Elkészítési tipp

Használhatunk kedvünk szerinti sajtot!

Kezdjük az omlett sütését forró serpenyővel, majd vegyük vissza a hőmérsékletet.