Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

"Sikkes új évet" füstölt lazacos-kapros falatkák

Egy pohár pezsgő mellé finom ropogtatnivalóként vagy előételként is fogyaszthatjuk. Nem kell bonyolult dologra gondolni, pár összetevőből kész is a mestermű.

Elő- és elkészítési idő

15 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 240 Kcal

Allergének

Diófélék

Földimogyoró

Glutén

Hal

Szezámmag

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Főzzük keményre a tojásokat. Vágjuk őket negyedekbe.
  2. Közben kenjük meg a kenyereket a magvas Vénusz kenőmargarinnal.
  3. Helyezzünk rájuk 1-1 szelet füstölt lazacot.
  4. Tegyünk mindegyikre egy-egy szelet sajtot, tojást, egy kevés apróra szeletelt csemege uborkát és bébi spenótot.
  5. Szórjuk meg a falatkákat friss kaporral, és már tálalhatjuk is!

Elkészítési tipp

Lazac helyett akár bármilyen sonkával készíthetjük, amit szeretünk.

A sajtokkal is érdemes kísérletezni, illenek hozzá a kecske és kéksajtok is.

Ha akadnak otthon még olajos magvak, azokat is felhasználhatjuk díszítésként.

Vénusz+ Magvas kenőmargarin

50% zsírtartalmú kenőmargarin. A Vénusz+ Magvas kenőmargarinba pirított napraforgómagot, tápláló tökmagot, valamint szezám- és lenmagot kevertünk, hogy feldobjuk a hétköznapokat. A Vénusz+ Magvas kenőmargarin omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek beviteléhez a termék fogyasztása a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként járul hozzá.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

"Sikkes új évet" füstölt lazacos-kapros falatkák

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Főzzük keményre a tojásokat. Vágjuk őket negyedekbe.
  2. Közben kenjük meg a kenyereket a magvas Vénusz kenőmargarinnal.
  3. Helyezzünk rájuk 1-1 szelet füstölt lazacot.
  4. Tegyünk mindegyikre egy-egy szelet sajtot, tojást, egy kevés apróra szeletelt csemege uborkát és bébi spenótot.
  5. Szórjuk meg a falatkákat friss kaporral, és már tálalhatjuk is!

Elkészítési tipp

Lazac helyett akár bármilyen sonkával készíthetjük, amit szeretünk.

A sajtokkal is érdemes kísérletezni, illenek hozzá a kecske és kéksajtok is.

Ha akadnak otthon még olajos magvak, azokat is felhasználhatjuk díszítésként.