"Én az édeset is sósan szeretem" sonkás szendvics édes bucival

Néha a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. Az édes, kalácsszerű tészták és a sonka valahogy nagyon finomak együtt. Miért korlátoznánk a fogyasztásukat kizárólag húsvétra?

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 510 Kcal

Allergének

Glutén

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk fel a bucikat.
  2. Kenjük meg őket a Vénusz Valódi Vajjal kenőmargarinnal.
  3. Tegyünk rájuk 2 szelet sonkát és 2 szelet sajtot, ízlés szerint salátát.
  4. Jöhet rá a teteje – ha szeretjük az intenzív vajas ízt, akkor ezt is kenjük meg a kenőmargarinnal. Már kész is a tökéletes téli reggeli szendó!

Elkészítési tipp

A szendvicset össze is piríthatjuk szendvics sütőben.

Bármilyen szalámi és sajt kerülhet bele, amit szeretünk.

Feldobhatjuk tojással, vagy épp néhány szelet paradicsommal is.

Vénusz+ Valódi Vajas

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%). A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

887 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

"Én az édeset is sósan szeretem" sonkás szendvics édes bucival

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk fel a bucikat.
  2. Kenjük meg őket a Vénusz Valódi Vajjal kenőmargarinnal.
  3. Tegyünk rájuk 2 szelet sonkát és 2 szelet sajtot, ízlés szerint salátát.
  4. Jöhet rá a teteje – ha szeretjük az intenzív vajas ízt, akkor ezt is kenjük meg a kenőmargarinnal. Már kész is a tökéletes téli reggeli szendó!

Elkészítési tipp

A szendvicset össze is piríthatjuk szendvics sütőben.

Bármilyen szalámi és sajt kerülhet bele, amit szeretünk.

Feldobhatjuk tojással, vagy épp néhány szelet paradicsommal is.