"Én az édeset is sósan szeretem" sonkás szendvics édes bucival

Néha a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. Az édes, kalácsszerű tészták és a sonka valahogy nagyon finomak együtt. Miért korlátoznánk a fogyasztásukat kizárólag húsvétra?

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 510 Kcal

Allergének

Glutén

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk fel a bucikat.
  2. Kenjük meg őket a Vénusz Valódi Vajjal kenőmargarinnal.
  3. Tegyünk rájuk 2 szelet sonkát és 2 szelet sajtot, ízlés szerint salátát.
  4. Jöhet rá a teteje – ha szeretjük az intenzív vajas ízt, akkor ezt is kenjük meg a kenőmargarinnal. Már kész is a tökéletes téli reggeli szendó!

Elkészítési tipp

A szendvicset össze is piríthatjuk szendvics sütőben.

Bármilyen szalámi és sajt kerülhet bele, amit szeretünk.

Feldobhatjuk tojással, vagy épp néhány szelet paradicsommal is.

Vénusz Valódi Vajjal

A Vénusz Valódi Vajjal (7%) kenőmargarinban a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz Valódi Vajjal már közvetlenül a hűtőből kivéve is könnyen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

708 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

"Én az édeset is sósan szeretem" sonkás szendvics édes bucival

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk fel a bucikat.
  2. Kenjük meg őket a Vénusz Valódi Vajjal kenőmargarinnal.
  3. Tegyünk rájuk 2 szelet sonkát és 2 szelet sajtot, ízlés szerint salátát.
  4. Jöhet rá a teteje – ha szeretjük az intenzív vajas ízt, akkor ezt is kenjük meg a kenőmargarinnal. Már kész is a tökéletes téli reggeli szendó!

Elkészítési tipp

A szendvicset össze is piríthatjuk szendvics sütőben.

Bármilyen szalámi és sajt kerülhet bele, amit szeretünk.

Feldobhatjuk tojással, vagy épp néhány szelet paradicsommal is.