Fetás-csirkemellsonkás tavaszi szendó

Mivel indul egy kellemes tavaszi reggel? Egy csokor virággal az asztalon, és hozzá egy finom reggelivel. 

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 2 szelet barnakenyér
  • 2 ek Vénusz Kenőmargarin Magvakkal
  • 6 szelet csirkemellsonka
  • 2-3 kis sonka
  • 4-6 szelet feta sajt
  • 1 db főtt tojás
  • 3 db retek
  • 1 marék csíra

Elkészítés

  1. Szeleteljük fel a kenyeret, majd kenjük meg a finom, magvas Vénusz Kenőmargarinnal.
  2. Tegyük rá a szeletelt csirkemellsonkát. Vágjuk fel a fetát és a tojást, majd helyezzünk a szendvicsre ezekből is ízlés szerint.
  3. Szeleteljük fel a retkeket is, helyezzünk rá néhány karikát, végül szórjuk meg egy kevés friss csírával. 
Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

701 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Fetás-csirkemellsonkás tavaszi szendó

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Szeleteljük fel a kenyeret, majd kenjük meg a finom, magvas Vénusz Kenőmargarinnal.
  2. Tegyük rá a szeletelt csirkemellsonkát. Vágjuk fel a fetát és a tojást, majd helyezzünk a szendvicsre ezekből is ízlés szerint.
  3. Szeleteljük fel a retkeket is, helyezzünk rá néhány karikát, végül szórjuk meg egy kevés friss csírával. 

Vénusz tipp

1. Készíthetjük szénhidrátcsökkentett kenyérből is, ha még könnyebb reggelire vágyunk. 2. Bármilyen tavaszi zöldséget — pl. újhagymát, zöldsalátát — tehetünk még a szendvicsre.