Háromsajtos szendvics

Dobjuk fel a nyárireggeliket az egyik legfinomabb elemózsiával, a három sajtos szendviccsel!

Elő- és elkészítési idő

5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kenjük meg Vénusz Valódi Vajjal kenőmargarinnal a toastkenyereket.
  2. Halmozzuk rá a háromféle sajtot.
  3. A sajtszeletek után pedig jöhet a vékonyra szelt kigyóuborka, a tetejére pedig még egy szelet toast kenyér.
  4. Kész is van!

Elkészítési tipp

Használjunk puha, nehezen morzsálódó toastkenyeret.

Kedvünk szerint variálhatunk a sajtokkal, és a szendvics emeleteivel is, sonkát is tehetünk bele!

Elkészíthetjük melegszendvicsként is egy szendvicssütőben!

Vénusz+ Valódi Vajas

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%). A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

887 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Háromsajtos szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kenjük meg Vénusz Valódi Vajjal kenőmargarinnal a toastkenyereket.
  2. Halmozzuk rá a háromféle sajtot.
  3. A sajtszeletek után pedig jöhet a vékonyra szelt kigyóuborka, a tetejére pedig még egy szelet toast kenyér.
  4. Kész is van!

Elkészítési tipp

Használjunk puha, nehezen morzsálódó toastkenyeret.

Kedvünk szerint variálhatunk a sajtokkal, és a szendvics emeleteivel is, sonkát is tehetünk bele!

Elkészíthetjük melegszendvicsként is egy szendvicssütőben!