Háromsajtos szendvics

Dobjuk fel a nyárireggeliket az egyik legfinomabb elemózsiával, a három sajtos szendviccsel!

Elő- és elkészítési idő

5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kenjük meg Vénusz Valódi Vajjal kenőmargarinnal a toastkenyereket.
  2. Halmozzuk rá a háromféle sajtot.
  3. A sajtszeletek után pedig jöhet a vékonyra szelt kigyóuborka, a tetejére pedig még egy szelet toast kenyér.
  4. Kész is van!

Elkészítési tipp

Használjunk puha, nehezen morzsálódó toastkenyeret.

Kedvünk szerint variálhatunk a sajtokkal, és a szendvics emeleteivel is, sonkát is tehetünk bele!

Elkészíthetjük melegszendvicsként is egy szendvicssütőben!

Vénusz Valódi Vajjal

A Vénusz Valódi Vajjal (7%) kenőmargarinban a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz Valódi Vajjal már közvetlenül a hűtőből kivéve is könnyen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

712 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Háromsajtos szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kenjük meg Vénusz Valódi Vajjal kenőmargarinnal a toastkenyereket.
  2. Halmozzuk rá a háromféle sajtot.
  3. A sajtszeletek után pedig jöhet a vékonyra szelt kigyóuborka, a tetejére pedig még egy szelet toast kenyér.
  4. Kész is van!

Elkészítési tipp

Használjunk puha, nehezen morzsálódó toastkenyeret.

Kedvünk szerint variálhatunk a sajtokkal, és a szendvics emeleteivel is, sonkát is tehetünk bele!

Elkészíthetjük melegszendvicsként is egy szendvicssütőben!