Mozzarellás-szalámis piadina

Olvadó sajt, finom szalámi és isteni magok a pirított lepény ölelésében. Ez a különleges piadina tökéletes reggeli, ebéd vagy uzsonna lehet!

Elő- és elkészítési idő

15 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~ 356 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hevítsünk fel egy serpenyőt, majd tegyük bele az első lepényt pirulni.
  2. Eközben kenjük meg a lepény felfelé néző oldalának egyik felét a Vénusz Magvas Kenőmargarinnal, majd helyezzük rá félkörben a szalámi- és mozzarellaszeleteket. 
  3. Szórjuk meg rukkolával, és hajtsuk rá az üres felét.
  4. Pirítsuk tovább, majd fordítsuk meg, hogy a másik oldala is lepirulhasson. 
  5. Tálaljuk, mielőtt kihűl.

Elkészítési tipp

Bármilyen sonka vagy szalámi illik hozzá, amit szeretünk.

Sajtból is érdemes különböző variációkat kipróbálni.

Egy kis salátával komplett ebéd is lehet belőle.

Vénusz+ Magvas kenőmargarin

50% zsírtartalmú kenőmargarin. A Vénusz+ Magvas kenőmargarinba pirított napraforgómagot, tápláló tökmagot, valamint szezám- és lenmagot kevertünk, hogy feldobjuk a hétköznapokat. A Vénusz+ Magvas kenőmargarin omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek beviteléhez a termék fogyasztása a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként járul hozzá.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

894 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Mozzarellás-szalámis piadina

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hevítsünk fel egy serpenyőt, majd tegyük bele az első lepényt pirulni.
  2. Eközben kenjük meg a lepény felfelé néző oldalának egyik felét a Vénusz Magvas Kenőmargarinnal, majd helyezzük rá félkörben a szalámi- és mozzarellaszeleteket. 
  3. Szórjuk meg rukkolával, és hajtsuk rá az üres felét.
  4. Pirítsuk tovább, majd fordítsuk meg, hogy a másik oldala is lepirulhasson. 
  5. Tálaljuk, mielőtt kihűl.

Elkészítési tipp

Bármilyen sonka vagy szalámi illik hozzá, amit szeretünk.

Sajtból is érdemes különböző variációkat kipróbálni.

Egy kis salátával komplett ebéd is lehet belőle.