867 db recept találat. Elértél a lista aljára.
A nyár egyik legjobb étele a ropogós és friss rántott patiszon, turbózzuk fel friss citromos majonézzel, és készítsünk jó nagy adagot belőle!
A rántott patiszonhoz:
A körethez:
A házi majonézhez::
Frissen fogyasszuk mindig a rántott patiszont, újra melegítve nem az igazi!
Sima zsemlemorzsával is elkészíthető a panír, de pankóval jóval ropogósabb lesz a végeredmény. A lisztet is lecserélhetjük teljes kiőrlésűre.
Sokszor egyszerűbb megpucolni a patiszont, ha már szeletekre van vágva.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOVÁBBI RECEPTEK |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
867 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció