Csupagyümölcsös házi crumble

A crumble müzli helyett tökéletes reggeli lehet, például egy lusta szombat délelőtt vagy akár fogyaszthatjuk uzsonnaként délután. Készítsük el a kedvenc nyári gyümölcseinkkel!

Elő- és elkészítési idő

15 + 20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

6 főre

Kalória

~ 360 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 110 g porcukor
  • 100 g Vénusz Valódi Vajjal
  • 200 g liszt
  • csipet só
  • 6 dl natúr joghurt
  • 2 marék szeder
  • 2 marék málna

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra.
  2. Nagy keverőedényben dolgozzuk össze a porcukrot, a csipet sót és a lisztet a Vénusz kenőmargarinnnal, hogy morzsálódó tésztát kapjunk.
  3. Morzsoljuk a tésztát sütőpapírral bélelt tepsire, majd tegyük az előmelegített sütőbe, és 10-12 perc alatt süssük aranybarnára. Hagyjuk kihűlni!
  4. Rétegezzük tálkába a crumble-t a natúr joghurttal és a gyümölcsökkel! 

Elkészítési tipp

Nem kell tökéletesen összedolgozottnak lennie a tésztának, ne gyúrjuk túl.


Kedvünk szerint használhatunk gyümölcsöket a reggelihez.


Nagyon finom úgy is, ha a liszt fele helyett mandulaliszttel készítjük a crumble-t.

Vénusz+ Valódi Vajas

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%). A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

747 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Csupagyümölcsös házi crumble

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra.
  2. Nagy keverőedényben dolgozzuk össze a porcukrot, a csipet sót és a lisztet a Vénusz kenőmargarinnnal, hogy morzsálódó tésztát kapjunk.
  3. Morzsoljuk a tésztát sütőpapírral bélelt tepsire, majd tegyük az előmelegített sütőbe, és 10-12 perc alatt süssük aranybarnára. Hagyjuk kihűlni!
  4. Rétegezzük tálkába a crumble-t a natúr joghurttal és a gyümölcsökkel! 

Elkészítési tipp

Nem kell tökéletesen összedolgozottnak lennie a tésztának, ne gyúrjuk túl.


Kedvünk szerint használhatunk gyümölcsöket a reggelihez.


Nagyon finom úgy is, ha a liszt fele helyett mandulaliszttel készítjük a crumble-t.