Spanyol szalámis parmezános szendvics magos salátával

Ebédre is laktató lehet egy szendvics, főleg, ha odafigyelünk az alapanyagokra és egy finom salátát is készítünk mellé. Kezdjük frissen az őszt!

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 520 Kcal

Allergének

Glutén

Szezámmag

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Nagy salátástálban forgassuk össze a vegyes friss salátát a koktélparadicsommmal és egy kevés Vénusz 100% napraforgó-étolajjal. Hintsük meg magvakkal és facsarjuk rá egy fél lime levét.
  2. Kenyérpirítóban, vagy sütőben pirítsuk ropogósra a rusztikus kenyeret.
  3. Kenjük meg ízlésünk szerint Vénusz margarinnal, majd halmozzuk rá a spanyol szalámit. 
  4. Helyezzük rá a parmezánszeleteket, vagy parmezánforgácsokat. 
  5. Végül kevés koktélparadicsom mellé szórjunk a szendvicsre magvakat.
  6. Tálaljuk a magos salátával!

Elkészítési tipp

Használhatunk a salátához diót, vagy mogyorót is!

Fuet helyett megfelelhet a szalámi ízvilágának a paprika nélkül készült olasz szalámi is.

Természetesen pirítás nélkül is finom lesz a szendvics:)

Vénusz+ Magvas kenőmargarin

50% zsírtartalmú kenőmargarin. A Vénusz+ Magvas kenőmargarinba pirított napraforgómagot, tápláló tökmagot, valamint szezám- és lenmagot kevertünk, hogy feldobjuk a hétköznapokat. A Vénusz+ Magvas kenőmargarin omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek beviteléhez a termék fogyasztása a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként járul hozzá.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

887 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Spanyol szalámis parmezános szendvics magos salátával

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Nagy salátástálban forgassuk össze a vegyes friss salátát a koktélparadicsommmal és egy kevés Vénusz 100% napraforgó-étolajjal. Hintsük meg magvakkal és facsarjuk rá egy fél lime levét.
  2. Kenyérpirítóban, vagy sütőben pirítsuk ropogósra a rusztikus kenyeret.
  3. Kenjük meg ízlésünk szerint Vénusz margarinnal, majd halmozzuk rá a spanyol szalámit. 
  4. Helyezzük rá a parmezánszeleteket, vagy parmezánforgácsokat. 
  5. Végül kevés koktélparadicsom mellé szórjunk a szendvicsre magvakat.
  6. Tálaljuk a magos salátával!

Elkészítési tipp

Használhatunk a salátához diót, vagy mogyorót is!

Fuet helyett megfelelhet a szalámi ízvilágának a paprika nélkül készült olasz szalámi is.

Természetesen pirítás nélkül is finom lesz a szendvics:)