Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

„Húst-salátát gyorsan!” Csirkemell grillezve, vegyes

Míg a csirke megsül, a saláta is elkészül :)
A csirkemell grillezése pedig nem több 15 percnél.

Elő- és elkészítési idő

5 + 25 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~276 kCal / adag

Allergének

Szezámmag

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Saláta:

  • 1 fej jégsaláta
  • 4 paradicsom
  • 2 kápia paprika
  • 2 kígyóuborka
  • néhány apró retek
  • vegyes magvak (napraforgó, szezámmag, lenmag)
  • 7 ek olívaolaj
  • 3 ek balzsamecet

Elkészítés

  1. A zöldségeket megmossuk.
  2. A salátát keskeny csíkokra vágjuk, a paradicsomot, uborkát, paprikát felkockázzuk, a retket negyedbe vágjuk.
  3. Egy salátástálban összeforgatjuk a zöldségeket.
  4. A csirkét megmossuk, vékony szeletekre szeljük. 
  5. Vékonyan beolajozzuk, sózzuk, borsozzuk.
  6. Grill serpenyőben mindkét oldalát megsütjük.
  7. A salátára locsoljuk az olajat és az ecetet, megszórjuk a magvakkal és máris tálalhatunk!


Elkészítési tipp

Gyökérzöldségekből is készíthetünk salátát, ez esetben répát, céklát reszeljünk le nyersen és ezt keverjük be öntettel.

Bébispenóttal is gazdagíthatjuk a salátánkat.

Vénusz 100% napraforgó-étolaj

A Vénusz 100% napraforgó-étolajokhoz kizárólag gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amit aztán egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk és szűrünk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Húst-salátát gyorsan!” Csirkemell grillezve, vegyes

Hozzávalók

Saláta:

Elkészítés

  1. A zöldségeket megmossuk.
  2. A salátát keskeny csíkokra vágjuk, a paradicsomot, uborkát, paprikát felkockázzuk, a retket negyedbe vágjuk.
  3. Egy salátástálban összeforgatjuk a zöldségeket.
  4. A csirkét megmossuk, vékony szeletekre szeljük. 
  5. Vékonyan beolajozzuk, sózzuk, borsozzuk.
  6. Grill serpenyőben mindkét oldalát megsütjük.
  7. A salátára locsoljuk az olajat és az ecetet, megszórjuk a magvakkal és máris tálalhatunk!



Elkészítési tipp

Gyökérzöldségekből is készíthetünk salátát, ez esetben répát, céklát reszeljünk le nyersen és ezt keverjük be öntettel.

Bébispenóttal is gazdagíthatjuk a salátánkat.

Vénusz tipp

Vénusz Napfölből készíthetünk salátaöntet is: pár evőkanál vízzel hígítjuk, kevés citromlével, sóval, borssal ízesítjük. Gazdagíthatjuk zöldfűszerekkel is.