Szalámis kifli kaporral és márványsajttal

Már alig várjuk, hogy jöjjön a jó idő, a szervezetünk meg egyre csak kívánkozik a friss zöldségek után. Míg megérkeznek az első fecskék, dobjuk fel friss fűszernövényekkel a szendvicseinket.

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 410 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a kifliket és kenjük meg Vénusz Valódi Vajjal Kenőmargarinnal. 

  2. Tegyük rá a szalámi szeleteket és a vékonyra szelt márványsajtot.

  3. Szórjuk meg kaporral.

Elkészítési tipp

Melegszendvicsként is nagyon finom.

Kapor helyett használhatunk friss bazsalikomot is.

Együk paprikával, paradicsommal: minél több a vitamin, annál jobb.

Vénusz Valódi Vajjal

A Vénusz Valódi Vajjal (7%) kenőmargarinban a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz Valódi Vajjal már közvetlenül a hűtőből kivéve is könnyen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

734 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Szalámis kifli kaporral és márványsajttal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a kifliket és kenjük meg Vénusz Valódi Vajjal Kenőmargarinnal. 

  2. Tegyük rá a szalámi szeleteket és a vékonyra szelt márványsajtot.

  3. Szórjuk meg kaporral.


Elkészítési tipp

Melegszendvicsként is nagyon finom.

Kapor helyett használhatunk friss bazsalikomot is.

Együk paprikával, paradicsommal: minél több a vitamin, annál jobb.