Kevés hozzávalóból készült Szívküldi szendvics

Egy kis kreativitással egy reggeliből is lehet meglepetés. Akár anyák napjára is.

Elő- és elkészítési idő

15 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

1 fő

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Pirítsuk meg a kenyereket a kenyérpirítóban, majd alakítsuk őket szív formájúra. Ha van nagy szív formánk, használhatjuk azt is. Ha nincs, vágjunk ki egy szív formát papírból, helyezzük a kenyérre, és vágjuk körbe óvatosan egy késsel. 
  2. Ugyanezt ismételjük meg a sonkával és a sajt szeletekkel is. 
  3. Jöhet az összeállítás: kenjük meg a kenyereket a Vénusz Valódi Vajjal kenőmargarinnal. Tegyünk rájuk 1-1 szelet sonkát. 
  4. Erre jöhet néhány megmosott, lecsöpögtetett spenót levél is. 
  5. Majd a sajtokat hajtsuk félbe, és tegyük rá úgy, hogy a szív egyik felén az egyik fajta, másikon a másik fajta sajt legyen. 
  6. Végül díszítsük félbevágott koktélparadicsommal.

Elkészítési tipp

A maradék kenyeret, szárítsuk ki, és készülhet belőle kenyérmorzsa, amit később fel tudunk használni panírozáshoz.

Készíthetünk hozzá kis salátát vagy épp tükörtojást is.

Húsmentes verzióban is nagyon finom.

Vénusz+ Valódi Vajas

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%). A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

752 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Kevés hozzávalóból készült Szívküldi szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Pirítsuk meg a kenyereket a kenyérpirítóban, majd alakítsuk őket szív formájúra. Ha van nagy szív formánk, használhatjuk azt is. Ha nincs, vágjunk ki egy szív formát papírból, helyezzük a kenyérre, és vágjuk körbe óvatosan egy késsel. 
  2. Ugyanezt ismételjük meg a sonkával és a sajt szeletekkel is. 
  3. Jöhet az összeállítás: kenjük meg a kenyereket a Vénusz Valódi Vajjal kenőmargarinnal. Tegyünk rájuk 1-1 szelet sonkát. 
  4. Erre jöhet néhány megmosott, lecsöpögtetett spenót levél is. 
  5. Majd a sajtokat hajtsuk félbe, és tegyük rá úgy, hogy a szív egyik felén az egyik fajta, másikon a másik fajta sajt legyen. 
  6. Végül díszítsük félbevágott koktélparadicsommal.

Elkészítési tipp

A maradék kenyeret, szárítsuk ki, és készülhet belőle kenyérmorzsa, amit később fel tudunk használni panírozáshoz.

Készíthetünk hozzá kis salátát vagy épp tükörtojást is.

Húsmentes verzióban is nagyon finom.