Hoisin húsgolyós szendvics

A maradék húsgolyó legjobb felhasználása a szendvics, nem kell hozzá más, csak a fasírtgolyók, tojás és zöldségek, amiket szeretünk.

Elő- és elkészítési idő

5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 750 Kcal

Allergének

Glutén

Szezámmag

Szója

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 2 db buci vagy bagett
  • 2-3 ek Vénusz Klasszik Kenőmargarin
  • 4-8 maradék hoisin húsgolyó
  • fél marék rukkola
  • fél kalifornia paprika
  • 2 db tojás
  • 6-9 db gyöngyhagyma

Elkészítés

  1. Forrásban lévő sózott vízben 10-12 perc alatt főzzük keményre a tojásokat, majd pucoljuk meg és szeleteljük fel. 
  2. Vágjuk ketté a pékárut.
  3. Ízlés szerint kenjük meg Vénusz Klasszik Kenőmargarinnal.
  4. Halmozzuk rá a húsgolyót, a rukkolát, a csíkokra vágott kalifornia paprikát, majd a szeletelt kemény tojást is.
  5. Rejtsünk felezett gyöngyhagymákat is a szendvicsbe.
  6. Fogyasszuk jóízűen!

Elkészítési tipp

Célszerű ketté vágni a húsgolyókat, így nem gurulnak majd ki a szendvicsből evés közben.

Kedvünk szerint tehetünk a szendvicsbe további zöldségeket: retket, uborkát, salátát.

Ebédre is tökéletes!

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

912 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Hoisin húsgolyós szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Forrásban lévő sózott vízben 10-12 perc alatt főzzük keményre a tojásokat, majd pucoljuk meg és szeleteljük fel. 
  2. Vágjuk ketté a pékárut.
  3. Ízlés szerint kenjük meg Vénusz Klasszik Kenőmargarinnal.
  4. Halmozzuk rá a húsgolyót, a rukkolát, a csíkokra vágott kalifornia paprikát, majd a szeletelt kemény tojást is.
  5. Rejtsünk felezett gyöngyhagymákat is a szendvicsbe.
  6. Fogyasszuk jóízűen!

Elkészítési tipp

Célszerű ketté vágni a húsgolyókat, így nem gurulnak majd ki a szendvicsből evés közben.

Kedvünk szerint tehetünk a szendvicsbe további zöldségeket: retket, uborkát, salátát.

Ebédre is tökéletes!