871 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Az aranygaluska
elkészítésénél bár kicsit jobban kell figyelni, de megéri a fáradtságot. A
finom tésztán a ropogós dió és a krémes sodó egyszerűen mennyei!
10 + 10 + 40 + 40 + 50 perc
nehéz
8 főre
~ 810 Kcal
Az aranygaluskához:
A ropogós dió bevonathoz:
A sodóhoz:
Citromhéj reszeléshez használjunk kezeletlen citromot. Reszelés közben csak a sárga részt reszeljük, a fehér már megkeseríti az ételt.
Hevítéskor a vaníliarúd héját is bele tehetjük a tejbe, ráérünk később kivenni.
25 gramm friss élesztővel is elkészíthetjük az aranygaluskát.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOVÁBBI RECEPTEK |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
871 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció