Grillsajtos katonák

A grillsajtos katonákat pillanatok alatt el tudjuk készíteni, és valószínűleg épp ilyen hamar el is fognak fogyni.

Elő- és elkészítési idő

10 + 10 perc

Nehézségi szint

közepes

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~ 240 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk fel a sajtot 2x2 cm-es szeletekre.
  2. Hevítsük fel egy serpenyőben a Vénusz 100% napraforgó-étolajat, majd, ha már elég forró, pirítsuk aranybarnára a grillsajt szeletek mindkét oldalát. Ezután hagyjuk kicsit kihűlni.
  3. Vágjuk fel a kenyeret 2x2 cm-es négyzetekre, és kenjük meg őket a Vénusz Natúr Kenőmargarinnal.
  4. Mossuk meg, szeleteljük fel az uborkát, majd tegyünk minden katonára 1-1 szeletet.
  5. Helyezzünk 1-1 kocka sült sajtot is a kenyerekre.
  6. Mossuk meg és vágjuk fel cikkekre a paradicsomot, és ebből is tegyünk minden kenyérre, majd szórjuk meg a nagyobb darabokra vágott, fodros petrezselyemmel.
  7. Vegyünk elő hurkapálcát, és szúrjuk át úgy a katonákon, hogy jól egyben tartsa a hozzávalókat.
  8. Már tálalhatjuk is a grillsajtos katonákat.

Elkészítési tipp

Friss paradicsom helyett készíthetjük szárítottal is.

Füstölt grillsajttal is nagyon finom.

A kenyeret akár meg is piríthatjuk.

Vénusz Natúr

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60% A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

859 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Grillsajtos katonák

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk fel a sajtot 2x2 cm-es szeletekre.
  2. Hevítsük fel egy serpenyőben a Vénusz 100% napraforgó-étolajat, majd, ha már elég forró, pirítsuk aranybarnára a grillsajt szeletek mindkét oldalát. Ezután hagyjuk kicsit kihűlni.
  3. Vágjuk fel a kenyeret 2x2 cm-es négyzetekre, és kenjük meg őket a Vénusz Natúr Kenőmargarinnal.
  4. Mossuk meg, szeleteljük fel az uborkát, majd tegyünk minden katonára 1-1 szeletet.
  5. Helyezzünk 1-1 kocka sült sajtot is a kenyerekre.
  6. Mossuk meg és vágjuk fel cikkekre a paradicsomot, és ebből is tegyünk minden kenyérre, majd szórjuk meg a nagyobb darabokra vágott, fodros petrezselyemmel.
  7. Vegyünk elő hurkapálcát, és szúrjuk át úgy a katonákon, hogy jól egyben tartsa a hozzávalókat.
  8. Már tálalhatjuk is a grillsajtos katonákat.

Elkészítési tipp

Friss paradicsom helyett készíthetjük szárítottal is.

Füstölt grillsajttal is nagyon finom.

A kenyeret akár meg is piríthatjuk.