Panettone narancslekvárral

Itt a karácsony, ilyenkor még a legfinomabb dolgokon is lehet csavarni egyet! A vajas lekváros kalács csúcsa, ha panettonéből készítjük! 

Elő- és elkészítési idő

5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~315 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjunk 4 vékony szeletet a panettonéból!
  2. Kenjük meg ízlés szerint a Vénusz+ Zabos kenőmargarinnal!
  3. A narancslekvárba keverjünk egy csipet fahéjat, majd kanalazzuk rá a panettonéra!
  4. Szórjuk meg a banán chips-szel!

Elkészítési tipp

Bár a narancslekvár különösen karácsonyi hangulatú, bármilyen lekvárt tehetünk a kalácsra.

Ha még különlegesebb fűszerre vágyunk, kardamomot is tehetünk a fahéj mellé.

Ez a finomság egy forró kakaóval az igazi.

Vénusz+ Zabos kenőmargarin

60% zsírtartalmú kenőmargarin. Az új Vénusz+ Zabos kenőmargarinban a zab selymes íze és a növényi olajok lágy keveréke találkozik. Tisztán növényi alapú, nem tartalmaz állati eredetű zsírt vagy bármilyen tejszármazékot, ezért laktózérzékenyek és tejfehérje-érzékenyek is bátran fogyaszthatják. A termék tartósítószer-mentes és vegánbarát.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

894 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Panettone narancslekvárral

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjunk 4 vékony szeletet a panettonéból!
  2. Kenjük meg ízlés szerint a Vénusz+ Zabos kenőmargarinnal!
  3. A narancslekvárba keverjünk egy csipet fahéjat, majd kanalazzuk rá a panettonéra!
  4. Szórjuk meg a banán chips-szel!

Elkészítési tipp

Bár a narancslekvár különösen karácsonyi hangulatú, bármilyen lekvárt tehetünk a kalácsra.

Ha még különlegesebb fűszerre vágyunk, kardamomot is tehetünk a fahéj mellé.

Ez a finomság egy forró kakaóval az igazi.