867 db recept találat. Elértél a lista aljára.
A kacsához:
A szószhoz:
A körethez:
Szuvid készülékkel is elkészíthetjük a kacsát: Melegítsük elő a vizet a sous vide készülékünkkel 54 ºC-ra. Tisztítsuk meg a kacsamelleket, finoman sózzuk, borsozzuk, majd zárjuk őket légmentesen vákuumzacskókba. Helyezzük a zacskókat az előmelegített vízbe 120 percre.
Így pucoljuk meg a gránátalmát: vágjuk le a két végét, irdaljuk be gerezdenként és így megpucolva könnyen kijönnek majd a magok.
Előfőzött céklából is elkészíthetjük a szószt.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOVÁBBI RECEPTEK |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
867 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció