Pármai sonkás olivás ciabatta

Az olasz szendvicsek arról híresek, hogy nem spórolnak bennük a vékonyra szelt sonkával és a többi szuper alapanyaggal.

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~ 480 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 1 ciabatta
  • Vénusz Jódozott Sós kenőmargarin
  • saláta
  • 4 szelet pármai sonka
  • 1 mozzarella
  • 4-6 koktélparadicsom
  • 100 g olajbogyó

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a ciabattát, majd kenjük meg  Vénusz Jódozott Sós kenőmargarinnal!
  2. Helyezzünk rá megmosott, lecsepegtetett salátaleveleket!
  3. Csavarjunk fel 4 szelet pármai sonkát, ezeket is tegyük szép sorban a szendvicsre!
  4. Vágjunk fel vékony szeletekre egy mozzarellát, és abból is tegyünk rá 3-4 szeletet!
  5. Mossuk meg a paradicsomot, vágjuk félbe, és tegyük ezt is a szendvicsre!
  6. Szórjuk meg a szintén félbevágott olívabogyókkal, majd óvatosan nyomjuk rá a tetejét!

Elkészítési tipp

Az olaszoknál a szendvics akár munkaebéd is lehet, bátran kipróbálhatjuk mi is ebédre.

Kerülhet bele kapribogyó is, és bármilyen más sajt, amit szeretünk!

Ha van összenyomós szendvicssütőnk, akár melegen is fogyaszthatjuk.

Vénusz Jódozott Sós

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60% A jódozott sóval készült Vénusz Jódozott Sós kenőmargarint azoknak ajánljuk, akik az intenzív és a karakteres ízvilágot részesítik előnyben. A Vénusz Jódozott Só margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

884 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Pármai sonkás olivás ciabatta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a ciabattát, majd kenjük meg  Vénusz Jódozott Sós kenőmargarinnal!
  2. Helyezzünk rá megmosott, lecsepegtetett salátaleveleket!
  3. Csavarjunk fel 4 szelet pármai sonkát, ezeket is tegyük szép sorban a szendvicsre!
  4. Vágjunk fel vékony szeletekre egy mozzarellát, és abból is tegyünk rá 3-4 szeletet!
  5. Mossuk meg a paradicsomot, vágjuk félbe, és tegyük ezt is a szendvicsre!
  6. Szórjuk meg a szintén félbevágott olívabogyókkal, majd óvatosan nyomjuk rá a tetejét!

Elkészítési tipp

Az olaszoknál a szendvics akár munkaebéd is lehet, bátran kipróbálhatjuk mi is ebédre.

Kerülhet bele kapribogyó is, és bármilyen más sajt, amit szeretünk!

Ha van összenyomós szendvicssütőnk, akár melegen is fogyaszthatjuk.