Pármai sonkás olivás ciabatta

Az olasz szendvicsek arról híresek, hogy nem spórolnak bennük a vékonyra szelt sonkával és a többi szuper alapanyaggal.

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~ 480 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók



Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a ciabattát, majd kenjük meg  Vénusz+ Zabos kenőmargarinnal!
  2. Helyezzünk rá megmosott, lecsepegtetett salátaleveleket!
  3. Csavarjunk fel 4 szelet pármai sonkát, ezeket is tegyük szép sorban a szendvicsre!
  4. Vágjunk fel vékony szeletekre egy mozzarellát, és abból is tegyünk rá 3-4 szeletet!
  5. Mossuk meg a paradicsomot, vágjuk félbe, és tegyük ezt is a szendvicsre!
  6. Szórjuk meg a szintén félbevágott olívabogyókkal, majd óvatosan nyomjuk rá a tetejét!

Elkészítési tipp

Az olaszoknál a szendvics akár munkaebéd is lehet, bátran kipróbálhatjuk mi is ebédre.

Kerülhet bele kapribogyó is, és bármilyen más sajt, amit szeretünk!

Ha van összenyomós szendvicssütőnk, akár melegen is fogyaszthatjuk.

Vénusz+ Zabos kenőmargarin

60% zsírtartalmú kenőmargarin. Az új Vénusz+ Zabos kenőmargarinban a zab selymes íze és a növényi olajok lágy keveréke találkozik. Tisztán növényi alapú, nem tartalmaz állati eredetű zsírt vagy bármilyen tejszármazékot, ezért laktózérzékenyek és tejfehérje-érzékenyek is bátran fogyaszthatják. A termék tartósítószer-mentes és vegánbarát.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

820 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Pármai sonkás olivás ciabatta

Hozzávalók



Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a ciabattát, majd kenjük meg  Vénusz+ Zabos kenőmargarinnal!
  2. Helyezzünk rá megmosott, lecsepegtetett salátaleveleket!
  3. Csavarjunk fel 4 szelet pármai sonkát, ezeket is tegyük szép sorban a szendvicsre!
  4. Vágjunk fel vékony szeletekre egy mozzarellát, és abból is tegyünk rá 3-4 szeletet!
  5. Mossuk meg a paradicsomot, vágjuk félbe, és tegyük ezt is a szendvicsre!
  6. Szórjuk meg a szintén félbevágott olívabogyókkal, majd óvatosan nyomjuk rá a tetejét!

Elkészítési tipp

Az olaszoknál a szendvics akár munkaebéd is lehet, bátran kipróbálhatjuk mi is ebédre.

Kerülhet bele kapribogyó is, és bármilyen más sajt, amit szeretünk!

Ha van összenyomós szendvicssütőnk, akár melegen is fogyaszthatjuk.