Paradicsomkrémes mozzarellás szendvics

Krémes, habos és pikáns. A nyár szendvicse lesz ez a paradicsomkrém, amiből mozzarellával olaszos reggelit készíthetünk!

Elő- és elkészítési idő

20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

425 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Mossuk meg a paradicsomokat, majd kettőt vágjunk gerezdekre. Éles késsel távolítsuk el a héját, majd szedjük ki a magházat is. Tegyük aprítóba a paradicsom húsát.
  2. Mehet az aprítógépbe a feldarabolt aszalt paradicsom és az egy gerezd fokhagyma is.
  3. Tegyük az aprítógépbe a Vénusz + Valódi Vajas Kenőmargarint és a natúr sajtkrémet is.
  4. Pürésítsük le teljesen az alapanyagokat, amíg egynemű, habos krémet kapunk.
  5. Pirítsuk meg a félbevágott ciabattákat, majd kenjük meg vastagon a habos krémmel.
  6. Vágjunk vékony szeleteket a maradék paradicsomból, majd halmozzuk a tépkedett mozzarellával együtt a krémre. Végül koronázzuk meg a szendvicseket a megmosott, megszárított bazsalikomlevelekkel.

Elkészítési tipp

Hintsük meg ízlés szerint nagy szemű sóval is a szendvicset.

Kedvünk szerinti pékáruval is elkészíthetjük.

Még krémesebb lesz a paradicsomkrém, ha a meghámozott, feldarabolt paradicsomot lecsepegtetjük. Ez kb. 3-4 óra is lehet.

Vénusz+ Valódi Vajas

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%). A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

855 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Paradicsomkrémes mozzarellás szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Mossuk meg a paradicsomokat, majd kettőt vágjunk gerezdekre. Éles késsel távolítsuk el a héját, majd szedjük ki a magházat is. Tegyük aprítóba a paradicsom húsát.
  2. Mehet az aprítógépbe a feldarabolt aszalt paradicsom és az egy gerezd fokhagyma is.
  3. Tegyük az aprítógépbe a Vénusz + Valódi Vajas Kenőmargarint és a natúr sajtkrémet is.
  4. Pürésítsük le teljesen az alapanyagokat, amíg egynemű, habos krémet kapunk.
  5. Pirítsuk meg a félbevágott ciabattákat, majd kenjük meg vastagon a habos krémmel.
  6. Vágjunk vékony szeleteket a maradék paradicsomból, majd halmozzuk a tépkedett mozzarellával együtt a krémre. Végül koronázzuk meg a szendvicseket a megmosott, megszárított bazsalikomlevelekkel.

Elkészítési tipp

Hintsük meg ízlés szerint nagy szemű sóval is a szendvicset.

Kedvünk szerinti pékáruval is elkészíthetjük.

Még krémesebb lesz a paradicsomkrém, ha a meghámozott, feldarabolt paradicsomot lecsepegtetjük. Ez kb. 3-4 óra is lehet.