Csőben sült brokkoli paradicsomos szósszal

Ha létezik gyors ebéd vagy vacsora, akkor ez az! Ráadásul csupa zöldség, krémesség és finomság!

Elő- és elkészítési idő

5 + 30 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 360 Kcal

Allergének

Hal

Mustár

Szója

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 ºC-ra.
  2. Kenjünk ki egy hőálló üvegtálat kevés Vénusz 100% napraforgó-étolajjal. Tegyük bele az 5-7 cm-es rózsákra szedett brokkolit, majd adjuk hozzá a szárított paradicsomos Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet. 
  3. Tegyünk a brokkoli mellé félbevágott koktélparadicsomokat is, és tépkedjünk bele egy mozzarellát is. Sózzuk ízlés szerint, majd tegyük az előmelegített sütőbe. 
  4. Süssük készre 30 perc alatt. Ha van grillfokozat, akkor a sütés utolsó 8 percére kapcsoljuk be azt is!
  5. Tálaljuk forrón friss, megmosott rukkolával és kevés apróra szelt újhagymával.

Elkészítési tipp

Mozzarella helyett másfajta sajtot is használhatunk!

Friss oregánóval, kakukkfűvel tovább ízesíthetjük az ételt!

Többféle típusú koktélparadicsomot is használhatunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

845 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Csőben sült brokkoli paradicsomos szósszal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 ºC-ra.
  2. Kenjünk ki egy hőálló üvegtálat kevés Vénusz 100% napraforgó-étolajjal. Tegyük bele az 5-7 cm-es rózsákra szedett brokkolit, majd adjuk hozzá a szárított paradicsomos Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet. 
  3. Tegyünk a brokkoli mellé félbevágott koktélparadicsomokat is, és tépkedjünk bele egy mozzarellát is. Sózzuk ízlés szerint, majd tegyük az előmelegített sütőbe. 
  4. Süssük készre 30 perc alatt. Ha van grillfokozat, akkor a sütés utolsó 8 percére kapcsoljuk be azt is!
  5. Tálaljuk forrón friss, megmosott rukkolával és kevés apróra szelt újhagymával.

Elkészítési tipp

Mozzarella helyett másfajta sajtot is használhatunk!

Friss oregánóval, kakukkfűvel tovább ízesíthetjük az ételt!

Többféle típusú koktélparadicsomot is használhatunk.