Sonkás tésztasaláta padlizsánkrémmel

Hogyan dobjunk fel egy tésztasalátát 1 perc alatt? Mutatjuk a tuti receptet!

Elő- és elkészítési idő

5 + 10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 710 Kcal

Allergének

Glutén

Hal

Mustár

Szója

Tej és tejszármazékok

Tojás

Zeller

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Főzzük készre sózott vízben a tésztát a csomagolásán feltüntetett módon. Ha elkészült, folyó víz alatt hűtsük le, majd szűrjük le.
  2. Nagy salátástálban forgassuk össze a tésztát a grillezett padlizsános Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel, a feldarabolt koktélparadicsomokkal és a 3-4 cm-es négyzetre szeletelt sonkával. Keverjük hozzá a saláta mixet, majd a forgácsolt parmezánt is.
  3. Sózzuk ízlés szerint, majd tálaljuk frissen őrölt borssal.

Elkészítési tipp

Tegyünk félre a tészta főzővizéből 1 dl-t, és keverjük a salátához.

Facsarjuk fél citrom levét is a salátához!

Használhatunk más tésztákat is: például farfallét, pennét.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

845 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Sonkás tésztasaláta padlizsánkrémmel

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Főzzük készre sózott vízben a tésztát a csomagolásán feltüntetett módon. Ha elkészült, folyó víz alatt hűtsük le, majd szűrjük le.
  2. Nagy salátástálban forgassuk össze a tésztát a grillezett padlizsános Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel, a feldarabolt koktélparadicsomokkal és a 3-4 cm-es négyzetre szeletelt sonkával. Keverjük hozzá a saláta mixet, majd a forgácsolt parmezánt is.
  3. Sózzuk ízlés szerint, majd tálaljuk frissen őrölt borssal.

Elkészítési tipp

Tegyünk félre a tészta főzővizéből 1 dl-t, és keverjük a salátához.

Facsarjuk fél citrom levét is a salátához!

Használhatunk más tésztákat is: például farfallét, pennét.