Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

Cukkinikrémes-sonkás szélesmetélt

Ezt az ételt tényleg annyi idő elkészíteni, amíg megfő a tészta! Ráadásul igen különleges a cukkinikrémtől és a sonkától!

Elő- és elkészítési idő

15 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~ 820 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

Zeller

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók


Elkészítés

  1. Forraljunk egy magas falú fazékban bőséges mennyiségű, enyhén sós vizet, majd főzzük meg benne a csomagoláson jelölt idő alatt a tésztát. Ha elkészült, szűrjük le.
  2. Nagy teflonserpenyőben futtassuk meg a Vénusz 100% napraforgó-étolajon az apróra vágott fokhagymát. Mielőtt lepirulna, adjuk hozzá a tésztát, majd rögtön forgassuk hozzá az 5-6 cm-es darabokra vágott, vékonyra szeletelt sonkát. 
  3. Keverjük a tésztához a cukkinis Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet is, majd gyakran keverve főzzük készre 2-3 perc alatt.
  4. Tálaljuk az ételt reszelt parmezánnal és frissen őrölt borssal!

Elkészítési tipp

Tegyünk félre a tészta főzővizéből mielőtt leöntjük, majd adjunk egy merőkanálnyit a tésztához, amikor a serpenyőben összeforgatjuk a zöldségkrémmel.

Parmezán helyett pecorino, vagy más kemény sajt is megfelelő lehet.

Tagliatelle helyett más tésztából is elkészíthetjük az ételt.

Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Grillezett cukkinivel és curryvel

A grillezett cukkinis és currys Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel az egzotikusabb ízek szerelmeseinek szeretnénk a kedvében járni. Termékünk amellett, hogy mentes mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől, 100% növényi alapú és élelmirost-forrás is.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Cukkinikrémes-sonkás szélesmetélt

Hozzávalók


Elkészítés

  1. Forraljunk egy magas falú fazékban bőséges mennyiségű, enyhén sós vizet, majd főzzük meg benne a csomagoláson jelölt idő alatt a tésztát. Ha elkészült, szűrjük le.
  2. Nagy teflonserpenyőben futtassuk meg a Vénusz 100% napraforgó-étolajon az apróra vágott fokhagymát. Mielőtt lepirulna, adjuk hozzá a tésztát, majd rögtön forgassuk hozzá az 5-6 cm-es darabokra vágott, vékonyra szeletelt sonkát. 
  3. Keverjük a tésztához a cukkinis Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet is, majd gyakran keverve főzzük készre 2-3 perc alatt.
  4. Tálaljuk az ételt reszelt parmezánnal és frissen őrölt borssal!

Elkészítési tipp

Tegyünk félre a tészta főzővizéből mielőtt leöntjük, majd adjunk egy merőkanálnyit a tésztához, amikor a serpenyőben összeforgatjuk a zöldségkrémmel.

Parmezán helyett pecorino, vagy más kemény sajt is megfelelő lehet.

Tagliatelle helyett más tésztából is elkészíthetjük az ételt.