Avokádós-almás bagett dióval

Őszi túrához őszi szendvics dukál a szezon legfinomabb hozzávalóiból. 

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~ 950 Kcal

Allergének

Diófélék

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté, majd hosszában félbe a bagetteket.
  2. Ízlés szerint kenjük meg Vénusz+ Zabos kenőmargarinnal. 
  3. Halmozzuk rá a megmosott bébispenótot, majd a vékonyra szeletelt avokádót, almát és sajtot. 
  4. Szórjuk meg az egészet dióval, tegyük rá a szendvics tetejét, és már csomagolhatjuk is a túrára!

Elkészítési tipp

Körtével is kipróbálhatjuk.

Kedvünk szerint választhatunk sajtot.

Vénusz+ Zabos kenőmargarin

60% zsírtartalmú kenőmargarin. Az új Vénusz+ Zabos kenőmargarinban a zab selymes íze és a növényi olajok lágy keveréke találkozik. Tisztán növényi alapú, nem tartalmaz állati eredetű zsírt vagy bármilyen tejszármazékot, ezért laktózérzékenyek és tejfehérje-érzékenyek is bátran fogyaszthatják. A termék tartósítószer-mentes és vegánbarát.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

887 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Avokádós-almás bagett dióval

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté, majd hosszában félbe a bagetteket.
  2. Ízlés szerint kenjük meg Vénusz+ Zabos kenőmargarinnal. 
  3. Halmozzuk rá a megmosott bébispenótot, majd a vékonyra szeletelt avokádót, almát és sajtot. 
  4. Szórjuk meg az egészet dióval, tegyük rá a szendvics tetejét, és már csomagolhatjuk is a túrára!

Elkészítési tipp

Körtével is kipróbálhatjuk.

Kedvünk szerint választhatunk sajtot.