„Több hal, több egészség” Aszalt paradicsomos tonhalkrém

A napi ötszöri, kis mennyiségű étkezés fontos egészségünk szempontjából. Ez a halkrém jól jöhet reggelire, tízóraira, uzsonnára, vacsorára, különösen, hogy a halfélék jó hatással vannak a koleszterinszintünkre. 

Elő- és elkészítési idő

5 + 10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~130 kCal / adag

Allergének

Hal

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 25 dkg tonhal konzerv
  • 8 dkg aszalt paradicsom
  • 10 dkg Vénusz Cardio margarin
  • 1 csokor petrezselyem
  • frissen őrölt bors

Elkészítés

  1. A konzervet a margarinnal összedolgozzuk.
  2. Az aszalt paradicsomot apróra vágjuk, a petrezselymet is.
  3. A krémbe keverjük, sózzuk-borsozzuk ízlés szerint.


Elkészítési tipp

Ízesíthetjük más-más zöldfűszerrel, pl. snidlinggel.

A margarin helyett használhatunk natúr sajtkrémet is.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

887 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Több hal, több egészség” Aszalt paradicsomos tonhalkrém

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A konzervet a margarinnal összedolgozzuk.
  2. Az aszalt paradicsomot apróra vágjuk, a petrezselymet is.
  3. A krémbe keverjük, sózzuk-borsozzuk ízlés szerint.



Elkészítési tipp

Ízesíthetjük más-más zöldfűszerrel, pl. snidlinggel.

A margarin helyett használhatunk natúr sajtkrémet is.

Vénusz tipp

A Vénusz Cardio margarin segíthet a koleszterinszint csökkentésében, amennyiben rendszeresen fogyasztjuk a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként.