891 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Ha vendégeket várunk, de nincs kedvünk órákig
pepecselni a konyhában, akkor a Vénusz PLUSZ Zöldségkrémeket azonnal
bevethetjük. Mutatjuk, milyen szuper kosárkákat készíthettek velük ti is.
20 perc
egyszerű
8 fő
~ 423 Kcal
1. Melegítsük elő a sütőt 190 ºC-ra.
2. Belisztezett felületen nyújtsuk ki a leveles tésztát úgy, hogy a negyedére csökkenjen a vastagsága. Ezután daraboljuk fel 24 egyforma méretű négyzetre. Helyezzük a tészta négyzeteket Vénusz 100% napraforgó-étolajjal finoman kikent muffinformákba, majd nyomkodjuk is bele, hogy kosárka formákat kapjunk.
3. Tegyük az előmelegített sütőbe, és 10-12 perc alatt süssük készre a kosárkákat.
4. Mossuk meg a koktélparadicsomot és vágjuk apró darabokra. Vágjuk fel a prosciutto sonkát is. Keverjük mindkettőt a szárított paradicsomos és vörös áfonyás Vénusz PLUSZ Zöldségkrémhez. Töltsünk meg 6 kosárkát a kevert zöldségkrémmel!
5. Mossuk meg a bazsalikomot, majd aprítsuk fel. Vágjuk fel a feta sajtot is. Keverjük mindkettőt a grillezett padlizsános Vénusz PLUSZ Zöldségkrémhez. Töltsünk meg újabb 6 kosárkát a kikevert zöldségkrémmel!
6. Mossuk meg a kápia paprikát, vágjuk félbe, távolítsuk el a magjait, majd aprítsuk fel. Vágjuk fel a megtisztított friss koriandert is. Keverjük mindkettőt a csicseriborsós Vénusz PLUSZ Zöldségkrémhez, majd facsarjunk hozzá kevés citromot is. Töltsünk meg újabb 6 kosárkát a zöldségkrémmel!
7. Mossuk meg a mentát, majd aprítsuk fel. A tonhal konzervet csepegtessük le. Keverjük mindkettőt a grillezett cukkinis Vénusz PLUSZ Zöldségkrémhez, majd facsarjunk hozzá kevés citromot is. Töltsünk meg a maradék 6 kosárkát a kikevert zöldségkrémmel!
Variálhatjuk kedvünk szerint a feltéteket!
TOVÁBBI RECEPTEK |
891 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció