Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

Avokádós paradicsomos szendvics

Csodásan friss szendvics, avokádóval és paradicsommal.


Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

405

Hozzávalók

  • 2 adag Vénusz Light Vajízű Margarin
  • 2 db magvas zsemle
  • egy marék friss bébispenót, vagy más friss saláta
  • 1 db avokádó
  • 3-5 db koktélparadicsom
  • pár szelet uborka

Elkészítés

1. Vágjuk ketté a magvas zsemléket, majd kenjük meg őket Vénusz Light Vajízű kenőmargarinnal. 

2. Halmozzunk rájuk mosott bébispenótot, vékony szeletre szelt paradicsomot, uborkát, majd a szeletekre vágott avokádót.

Elkészítési tipp

Hintsük meg friss tormacsírával a kész szendvicseket. Tetszés szerint variálhatjuk idényzöldségekkel.

Vénusz Light Vajízű

32% zsírtartalmú margarin. A Vénusz Light Vajízű kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

905 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Avokádós paradicsomos szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

1. Vágjuk ketté a magvas zsemléket, majd kenjük meg őket Vénusz Light Vajízű kenőmargarinnal. 

2. Halmozzunk rájuk mosott bébispenótot, vékony szeletre szelt paradicsomot, uborkát, majd a szeletekre vágott avokádót.


Elkészítési tipp

Hintsük meg friss tormacsírával a kész szendvicseket. Tetszés szerint variálhatjuk idényzöldségekkel.