907 db recept találat. Elértél a lista aljára.
A hazai Vénusz étolajok egy literes kiszerelésű palackjait adagolást segítő kupakkal láttuk el. Így kétféle öntési irány közül választhatsz a szabályozható olajöntéshez.
Ráadásul környezeti lábnyoma is kisebb, hiszen termékenként összesen 3,04 grammal kevesebb műanyagot használunk fel a gyártás során a korábbi csomagoláshoz képest, ami 11%-os csökkenésnek feleltethető meg.
A csicseriborsó és a lazac szuper páros, ráadásul pikk pakk el is készül a Vénusz PLUSZ Zöldségkrém segítségével!
10 + 30 perc
közepes
2 fő
890
1. Melegítsük elő a sütőt 210 fokra.
2. Kenjünk meg egy tepsit Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajjal. Adjuk hozzá a Vénusz PLUSZ Csicseriborsós Zöldségkrémet, a megmosott spenótot és a félbevágott koktélparadicsomokat, majd keverjük össze.
3. Helyezzük rá a megtisztított lazac szeleteket, majd szórjuk meg finoman sóval, szezámmaggal. Tegyünk mellé vékonyra szelt citromszeleteket, majd rakjuk be a tepsit az előmelegített sütőbe.
4. 15-20 perc alatt süssük készre.
5. Amíg a lazac sül, hevítsünk pár kanálnyi Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajat egy magas falú fazékban. Adjuk hozzá a mazsolát, a rizst, majd keverjük össze és hagyjuk pirulni pár percig. Sózzuk finoman és öntsük fel bő másfélszeres mennyiségű forrásban lévő vízzel. Fedjük le egyből, tegyük a lángot a legalacsonyabbb fokra, majd főzzük készre 20 perc alatt.
6. Tálaljuk a frissen sült lazacot a szaftos zöldségkrémmel és a mazsolás rizzsel.
Kenjük be a halat is Vénusz Plusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajjal sütés előtt! Tegyünk a hal mellé apróra vágott petrezselymet is. Kipróbálhatjuk másik Vénusz Plusz PLUSZ Zöldségkrémmel is.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOVÁBBI RECEPTEK |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
907 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció