Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

Sült lazac csicseriborsós zöldségkrémmel és mazsolás rizzsel

A csicseriborsó és a lazac szuper páros, ráadásul pikk pakk el is készül a Vénusz PLUSZ Zöldségkrém segítségével!


Elő- és elkészítési idő

10 + 30 perc

Nehézségi szint

közepes

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

890

Allergének

Hal

Szezámmag

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

1. Melegítsük elő a sütőt 210 fokra.

2. Kenjünk meg egy tepsit Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajjal. Adjuk hozzá a Vénusz PLUSZ Csicseriborsós Zöldségkrémet, a megmosott spenótot és a félbevágott koktélparadicsomokat, majd keverjük össze.

3. Helyezzük rá a megtisztított lazac szeleteket, majd szórjuk meg finoman sóval, szezámmaggal. Tegyünk mellé vékonyra szelt citromszeleteket, majd rakjuk be a tepsit az előmelegített sütőbe.

4. 15-20 perc alatt süssük készre.

5. Amíg a lazac sül, hevítsünk pár kanálnyi Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajat egy magas falú fazékban. Adjuk hozzá a mazsolát, a rizst, majd keverjük össze és hagyjuk pirulni pár percig. Sózzuk finoman és öntsük fel bő másfélszeres mennyiségű forrásban lévő vízzel. Fedjük le egyből, tegyük a lángot a legalacsonyabbb fokra, majd főzzük készre 20 perc alatt.

6. Tálaljuk a frissen sült lazacot a szaftos zöldségkrémmel és a mazsolás rizzsel.

Elkészítési tipp

Kenjük be a halat is Vénusz Plusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajjal sütés előtt! Tegyünk a hal mellé apróra vágott petrezselymet is. Kipróbálhatjuk másik Vénusz Plusz PLUSZ Zöldségkrémmel is.

Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Csicseriborsóval, borssal és fekete köménnyel

Krémünkben a csicseriborsó borssal és fekete köménnyel való különleges találkozása adja az elkészített ételek lelkét. A termék 100%-ban növényi alapú, ráadásul élelmirost-forrás is egyben, emellett mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől mentes.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

907 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Sült lazac csicseriborsós zöldségkrémmel és mazsolás rizzsel

Hozzávalók

Elkészítés

1. Melegítsük elő a sütőt 210 fokra.

2. Kenjünk meg egy tepsit Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajjal. Adjuk hozzá a Vénusz PLUSZ Csicseriborsós Zöldségkrémet, a megmosott spenótot és a félbevágott koktélparadicsomokat, majd keverjük össze.

3. Helyezzük rá a megtisztított lazac szeleteket, majd szórjuk meg finoman sóval, szezámmaggal. Tegyünk mellé vékonyra szelt citromszeleteket, majd rakjuk be a tepsit az előmelegített sütőbe.

4. 15-20 perc alatt süssük készre.

5. Amíg a lazac sül, hevítsünk pár kanálnyi Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajat egy magas falú fazékban. Adjuk hozzá a mazsolát, a rizst, majd keverjük össze és hagyjuk pirulni pár percig. Sózzuk finoman és öntsük fel bő másfélszeres mennyiségű forrásban lévő vízzel. Fedjük le egyből, tegyük a lángot a legalacsonyabbb fokra, majd főzzük készre 20 perc alatt.

6. Tálaljuk a frissen sült lazacot a szaftos zöldségkrémmel és a mazsolás rizzsel.


Elkészítési tipp

Kenjük be a halat is Vénusz Plusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajjal sütés előtt! Tegyünk a hal mellé apróra vágott petrezselymet is. Kipróbálhatjuk másik Vénusz Plusz PLUSZ Zöldségkrémmel is.