859 db recept találat. Elértél a lista aljára.
A tavaszi
friss sárgarépa – rendszeresen fogyasztva – jótékony hatással van a vér
koleszterinszintjére, immunerősítő és tele van beta karotinnal, melyet
szervezetünk A vitaminná alakít. Fogyasszuk frissen, ne csak a levesbe főzzük, mert
nagyon jó köret vagy saláta.
10 + 45 perc
egyszerű
4 főre
~518 kCal / adag
Ízesíthetjük a répát curry fűszerkeverékkel is.
Önthetünk alá kevés kókusztejet, ebben is párolhatjuk.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOVÁBBI RECEPTEK |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
859 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció