Pirított csirkemell csíkok aszalt paradicsomos zöldségkrémmel és rizzsel

Könnyed kora őszi fogás, amit pikk-pakk össze tudunk dobni a gyerekeknek, akármilyen sűrű is az időbeosztásunk.

Elő- és elkészítési idő

10 + 30 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

780

Hozzávalók


Elkészítés

1. Tisztítsuk meg a csirkét, majd daraboljuk fel 3-4 centis csíkokra.

2. Hevítsünk Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajat magas falú fazékban. Adjuk hozzá a rizst, pirítsuk pár percig amíg megüvegesedik, majd sózzuk és öntsük fel a vízzel. Fedjük le, majd a legalacsonyabb fokozaton főzzük készre 25 perc alatt.

3. Hevítsünk Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajat nagy serpenyőben. Ha elég forró, adjuk hozzá a csíkokra vágott csirkemellet és süssük át jó alaposan 4-6 perc alatt, amíg aranybarnára pirul. Keverjük hozzá a szárított paradicsomos Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet, kevés vizet, majd forraljuk össze pár perc alatt. Sózzuk ízlés szerint!

4. Tálaljuk friss bazsalikommal!

Elkészítési tipp

Kipróbálhatjuk a Grillezett Padlizsános Zöldségkrémmel is. Tálaljuk reszelt sajttal!

Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Szárított paradicsommal és vörös áfonyával

Az új szárított paradicsomos és vörös áfonyás Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel az év bármely fogását nyári ízekbe öltöztetheted! Termékünk 100%-ban növényi alapú, emellett élelmirost-forrás, illetve mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől is mentes.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

917 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Pirított csirkemell csíkok aszalt paradicsomos zöldségkrémmel és rizzsel

Hozzávalók


Elkészítés

1. Tisztítsuk meg a csirkét, majd daraboljuk fel 3-4 centis csíkokra.

2. Hevítsünk Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajat magas falú fazékban. Adjuk hozzá a rizst, pirítsuk pár percig amíg megüvegesedik, majd sózzuk és öntsük fel a vízzel. Fedjük le, majd a legalacsonyabb fokozaton főzzük készre 25 perc alatt.

3. Hevítsünk Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajat nagy serpenyőben. Ha elég forró, adjuk hozzá a csíkokra vágott csirkemellet és süssük át jó alaposan 4-6 perc alatt, amíg aranybarnára pirul. Keverjük hozzá a szárított paradicsomos Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet, kevés vizet, majd forraljuk össze pár perc alatt. Sózzuk ízlés szerint!

4. Tálaljuk friss bazsalikommal!


Elkészítési tipp

Kipróbálhatjuk a Grillezett Padlizsános Zöldségkrémmel is. Tálaljuk reszelt sajttal!