Vörösáfonyás-szárított paradicsomos marharagu spagettivel 

Annyira gyorsan elkészíthető és annyira finom, hogy az anyukák repertoárjából kihagyhatatlan ez a vörösáfonyás-szárított paradicsomos marharagu.

Elő- és elkészítési idő

15 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

860

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hevítsünk pár kanál Vénusz PLUSZ Fokhagymás Fűszerolajat magas falú serpenyőben. Ha elég forró, adjuk hozzá a darált marhahúst. Néha kavarva pirítsuk le 5-8 perc alatt. Ha a marha már színt kap, adjuk hozzá az összezúzott és felaprított fokhagymát. Süssük további 2-3 percig. Sózzuk ízlés szerint! 
  2. Forraljunk bőséges mennyiségű, enyhén sós vizet a tésztához. Ha felforrt, főzzük készre a tésztát a csomagolásán jelölt idő alatt. Szűrjük le, fogjunk fel a tészta vízéből egy keveset. 
  3. Keverjük a marhához a Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet. Öntsük fel 1 dl tészta főzővízzel, majd hintsük meg friss bazsalikommal. Forraljuk újra, majd kész is. 
  4. Tálaljuk a tésztát a szárított paradicsomos zöldségkrémes marharaguval és reszelt parmezánnal. 

Elkészítési tipp

Vízzel, vagy zöldség alaplével is felönthetjük a marharagut. Más tésztával is elkészíthetjük. 

Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Szárított paradicsommal és vörös áfonyával

Az új szárított paradicsomos és vörös áfonyás Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel az év bármely fogását nyári ízekbe öltöztetheted! Termékünk 100%-ban növényi alapú, emellett élelmirost-forrás, illetve mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől is mentes.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

919 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Vörösáfonyás-szárított paradicsomos marharagu spagettivel 

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hevítsünk pár kanál Vénusz PLUSZ Fokhagymás Fűszerolajat magas falú serpenyőben. Ha elég forró, adjuk hozzá a darált marhahúst. Néha kavarva pirítsuk le 5-8 perc alatt. Ha a marha már színt kap, adjuk hozzá az összezúzott és felaprított fokhagymát. Süssük további 2-3 percig. Sózzuk ízlés szerint! 
  2. Forraljunk bőséges mennyiségű, enyhén sós vizet a tésztához. Ha felforrt, főzzük készre a tésztát a csomagolásán jelölt idő alatt. Szűrjük le, fogjunk fel a tészta vízéből egy keveset. 
  3. Keverjük a marhához a Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet. Öntsük fel 1 dl tészta főzővízzel, majd hintsük meg friss bazsalikommal. Forraljuk újra, majd kész is. 
  4. Tálaljuk a tésztát a szárított paradicsomos zöldségkrémes marharaguval és reszelt parmezánnal. 

Elkészítési tipp

Vízzel, vagy zöldség alaplével is felönthetjük a marharagut. Más tésztával is elkészíthetjük.