"Kérem a receptjét!!!" Pulled pork szendvics salátával

Íme egy recept titkos praktikákkal, amivel aztán büszkélkedhetünk a vendégségbe érkező barátnőknek. Figyeljünk, a lapockát lassú tűzön és sokáig kell készíteni, ehhez érdemes fedeles grillt beszerezni vagy a hús párolását sütőben végezni.

Elő- és elkészítési idő

10 perc + 8 óra

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

6 főre

Kalória

~868 kcal/szendvics

Hozzávalók

  • 1,5 kg sertéslapocka
  • 3 ek Vénusz Omega 3&6 étolaj
  • 3 fej vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • fél l világos sör
  • 1 ek paradicsomszósz
  • 1 ek cukor
  • 1 ek só
  • fél ek római kömény
  • 1 tk fahéj
  • fél tk cayenne bors
  • 6 hamburgerzsemle

Saláta:

  • coleslaw
  • 3 rózsa brokkoli
  • mustár, ketchup, majonéz ízlés szerint

Elkészítés

  1. A lapockát megmossuk, papírtörlővel leszárítjuk, sóval bedörzsöljük.
  2. A hagymát, fokhagymát, sört, paradicsomszószt, cukrot, sót, római köményt, fahéjat, cayenne borsot, olajat összeturmixoljuk és a lapockára öntjük. 
  3. Jól záródó vas/üvegtálban 5-6 órát sütjük.
  4. Ezt követően villával szálaira szedjük a húst és a pecsenyeszaftba forgatjuk.
  5. A hamburgerzsemléket kettévágjuk, megpirítjuk a belsejüket grillen, majd a beleteszünk egy nagyobb adag húst, mustár/ketchup/majonéz ízlés szerint és salátát.
  6. A coleslaw salátához adjuk a vékony szeletekre vágott brokkolit.


Elkészítési tipp

A hús a pecsenyelével összeforgatva pár napig hűtőben eláll.

Coleslaw helyett a szendvicsbe tehetünk zöldsalátát, paprikát, uborkát, paradicsomot is.

A szendvicsünket feldobhatjuk egy szelet grillezett sajtszelettel is.

Vénusz Omega 3&6

A Vénusz Omega 3&6 finomított repce- és első préselésű finomított napraforgó-étolaj megfelelő arányú keveréke. A termékben felhasznált első préselésű napraforgó étolajat egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítjuk és szűrjük.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

717 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

"Kérem a receptjét!!!" Pulled pork szendvics salátával

Hozzávalók

Saláta:

Elkészítés

  1. A lapockát megmossuk, papírtörlővel leszárítjuk, sóval bedörzsöljük.
  2. A hagymát, fokhagymát, sört, paradicsomszószt, cukrot, sót, római köményt, fahéjat, cayenne borsot, olajat összeturmixoljuk és a lapockára öntjük. 
  3. Jól záródó vas/üvegtálban 5-6 órát sütjük.
  4. Ezt követően villával szálaira szedjük a húst és a pecsenyeszaftba forgatjuk.
  5. A hamburgerzsemléket kettévágjuk, megpirítjuk a belsejüket grillen, majd a beleteszünk egy nagyobb adag húst, mustár/ketchup/majonéz ízlés szerint és salátát.
  6. A coleslaw salátához adjuk a vékony szeletekre vágott brokkolit.



Elkészítési tipp

A hús a pecsenyelével összeforgatva pár napig hűtőben eláll.

Coleslaw helyett a szendvicsbe tehetünk zöldsalátát, paprikát, uborkát, paradicsomot is.

A szendvicsünket feldobhatjuk egy szelet grillezett sajtszelettel is.

Vénusz tipp

A Vénusz Omega 3&6 étolajat az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás részeként használva hozzájárulhatunk a normál koleszterinszint fenntartásához.